finansiering phoniro 2

FINANSIERING

Vi samarbetar med DLL Financial Solutions Partner för att kunna erbjuda våra kunder en smart och fördelaktig finansiering. Till skillnad från vanliga banklån erbjuder DLL möjligheten att finansiera hela investeringen i ett paket såsom produkter, programvaror, tjänster och utbildningar. I detta paket inkluderas även en försäkring som täcker oförutsedda händelser med låg självrisk. För vi tycker det är viktigt att du alltid har tillgång till din utrustning.

Istället för att betala hela kostnaden för utrustningen på en gång, betalar du efterhand som du använder den. Efter halva hyrestiden har du möjligheten att uppgradera till nyare utrustning, så att du alltid har den senaste tekniken. I slutet av finansieringsperioden kan du välja att köpa utrustningen eller fortsätta finansieringen med avsevärda besparingar.

Genom att teckna ett ramavtal via DLL kan du på ett enkelt och kontrollerat sätt följa med i teknikutvecklingen utan att göra omprioriteringar i budgeten. Det enda du behöver tänka på är vilken driftskostnad för IT som du vill ha. Läs mer om fördelarna med finansiering via DLL

Läs mer om fördelarna med DLLs försäkring

Läs mer om fördelarna med DLL flexibla ramavtal

Vill du veta mer är du även varmt välkommen att kontakta någon av våra distriktschefer