lediga tjanster phoniro okt 2016

Phoniro är i stark tillväxt och söker kontinuerligt nya duktiga medarbetare
Vill du arbeta i ett vinnande team tillsammans med skickliga medarbetare i ett företag som ligger i framkant? Vi är extra intresserade av vad just du kan tillföra Phoniro. Skriv några rader om dig själv där du också beskriver vad du skulle kunna bidra med i vår organisation och bifoga ditt CV till pontus.bjornsson(at)phoniro.se.

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU:


MARKNADSCHEF SOM BRINNER FÖR LEADS OCH DIGITALISERING
Vi söker en person som med stort engagemang tar ledarrollen för vår globala marknadsfunktion. Läs mer här.


ÄR DU VÅR NYA INKÖPSCHEF?
Som inköpschef på Phoniro kommer du att ha ett totalt inköpsansvar för både direkt och indirekt material och tjänster.  Läs mer här.

PROJEKTLEDARE/VERKSAMHETSKONSULT I STOCKHOLM
Vi söker en engagerad och lösningsfokuserad projektledare/ verksamhetskonsult till vårt fantastiska team vars högsta prioritet är att hjälpa våra kunder att implementera och vidareutveckla användandet av våra system som baseras på cloudplattformen Phoniro Care. Klicka här för att läsa mer om tjänsten

SERVICETEKNIKER
Vi söker en engagerad och lösningsfokuserad Servicetekniker till vårt fantastiska team vars högsta prioritet är att hjälpa våra kunder att implementera och vidareutveckla användandet av våra system som baseras på cloudplattformen Phoniro Care. Klicka här för att läsa mer om tjänsten

TESTLEDARE
Vi söker en testledare för att vara en i teamet i utvecklingen av för våra appar samt webbaserade system. Klicka här för att läsa mer om tjänsten.

 

CLOUD ENGINEER FÖR UPPBYGGNAD AV EN MOLNBASERAD SYSTEMLÖSNING
Molnbaserade systemlösningar – Vill du vara med och skapa det senaste! Hos Phoniro får du vara med och påverka samt utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du skapar en tryggare vardag för våra äldre. Klicka här för att läsa mer om tjänsten.